Buffet Oss

  • 75 jaar ervaring
  • 4000 verschillende artikelen
  • Een totaaloplossing

Buffet Oss

Bij De Zwaan Rent Food Event komt u werkelijk niets tekort voor uw BBQ in de omgeving van Uden en Oss. U kiest uit meerdere buffetvormen, de buffetten worden geleverd met diverse sausjes, salades en stokbrood en uw BBQ maken wij compleet met aankleding en tafelgerei. Dat is nog eens onbezorgd feestvieren!
Kies uit verschillende BBQ buffetten voor uw feest in de regio van Uden en Oss
Bent u liefhebber van een malse zalmmoot, een overheerlijke gambaspies of tilapiafilet? Of gaat uw voorkeur uit naar een vleesbuffet op uw feest in de regio van Uden met saté, BBQ worstjes en speklappen? Of uw voorkeur nu uitgaat naar vlees of vis, beiden bieden wij aan in de vorm van verschillende BBQ buffetten.
 

Kies uit verschillende BBQ buffetten voor uw feest in de regio van Uden en Oss

Bent u liefhebber van een malse zalmmoot, een overheerlijke gambaspies of tilapiafilet? Of gaat uw voorkeur uit naar een vleesbuffet op uw feest in de regio van Uden met saté, BBQ worstjes en speklappen? Of uw voorkeur nu uitgaat naar vlees of vis, beiden bieden wij aan in de vorm van verschillende BBQ buffetten.

Voor ieder wat wils met extra supplementen voor uw BBQ in Den Bosch

U kiest bij ons uit verschillende buffetten, het buffet kunt u ook aanvullen met extra supplementen. Handig, als uw zoon, dochter of uw vrienden gek zijn op spareribs, kipfilets of groentespiesen. Deze supplementen en uw BBQ buffet voor uw feest in Den Bosch bestelt u eenvoudig en snel via onze webwinkel.

Uw BBQ is pas écht geslaagd als aan alles is gedacht

Als u de keuze heeft gemaakt voor een van onze BBQ buffetten met aanvullende supplementen, is het tijd om te denken aan het tafelgerei en aankleding. Hoeveel servies heeft u nodig, is er extra bestek nodig en heeft u genoeg schalen in huis om al dat heerlijke eten op te serveren? Maakt u zich geen zorgen. Wij hebben alles in huis om uw BBQ in Oss, Den Bosch en omgeving tot een succes te brengen.

Bestel uw eten en materiaal online

Nadat u een keuze heeft gemaakt uit onze BBQ buffetten, aankleding en tafelgerei, wordt het tijd om uw bestelling naar Den Bosch, Uden of Oss te halen. U betaalt uw bestelling onze webshop en geeft aan wanneer u uw bestelling af komt halen of laat bezorgen. Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord via 0412 622 989.