Frietwagen Oss

  • 75 jaar ervaring
  • 4000 verschillende artikelen
  • Een totaaloplossing

Frietwagen Oss

Een frietwagen van De Zwaan Rent Food Event uit Oss, is voor ieder evenement geslaagd. Want laten we eerlijk zijn, tijdens of na een avond dansen gaat een frietje er bij iedereen wel in. Bruiloften, jubileumfeesten en bedrijfsfeesten: wij hebben tal van evenementen in de omgeving van Oss, Veghel en Uden tot een succes gebracht met een frietwagen.

Een frietwagen voor uw feest in de omgeving van Veghel, Uden en Oss

Onbeperkt genieten van friet en snacks voor een vooraf afgesproken tijd: dat is wat u kunt verwachten van onze frietwagens voor uw feest in de regio van Uden, Veghel Oss. U heeft bij ons de keuze uit de volgende twee frietwagens:
  • Frietwagen Buffet Comfort Geniet van verse friet, frikandellen, bami schijven, kipsticks en bijpassende sauzen zoals mayonaise, Joppiesaus en curry.
  • Frietwagen Buffet Basic
    U en uw gasten genieten de hele avond van verse friet, kipsticks, kaassouffles, kroketten en sauzen zoals curry en mayonaise.

Heeft u al gedacht aan de aankleding van uw zaal?

Dansen maakt hongerig. Het is daarom belangrijk dat ook de rest van uw evenement tot in de puntjes geregeld is. Daarom kiest u bij ons, naast een frietwagen, uit meer dan 4000 producten om uw feest in de regio Oss, Veghel en Uden tot een succes te maken. Uw gasten dansen tot in de late uurtjes door op een speciaal aangelegd podium, u kiest bij ons uit diverse bars en taps met (alcoholische) dranken. Én het feest kleedt u aan met tafels, stoelen, tafelaankleding en tafelgerei.

Wij zijn dé leverancier voor grote en kleine feesten

Of er nu een communiefeest in de achtertuin op de planning staat, een groot bedrijfsfeest of uw bruiloft: voor grote en kleine feesten vindt u bij ons geschikte artikelen. Ben verzekerd van beschikbaar materiaal op uw speciale dag in Uden of omgeving en reserveer de frietwagen alvast online. Vragen? Wij staan u telefonisch te woord via 0412 622 989.