Warm buffet Den Bosch

  • 75 jaar ervaring
  • 4000 verschillende artikelen
  • Een totaaloplossing

Warm buffet Den Bosch

Een warm buffet voor uw feest in Den Bosch laat u natuurlijk verzorgen door De Zwaan Rent Food Event. U kiest bij ons uit verschillende buffetvormen en hanteren scherpe tarieven voor groepen vanaf 10, 20 of 50 personen. Wij lichten de mogelijkheden graag verder voor u toe.

Wat voor warm buffet laat u naar Den Bosch komen?

Zijn er visliefhebbers of vleesliefhebbers op uw feest? En viert u een klein feest voor 15 personen of een groot feest met 60 gasten? Voor grote en kleine feesten leveren wij de volgende warme buffetten:
  • Warm buffet ‘’Meat” Dit arrangement bestaat uit verschillende soorten vlees zoals gemarineerde kipfilet in satésaus, varkenshaas medaillons in champignonroomsaus en bijpassende extra’s zoals nasi of bami en aardappelgratin.
  • Warm buffet ‘’Fish’’ Geniet van heerlijke vissoorten, zoals zalmfilet in dillesaus en gamba’s in look. Ook aan extra’s komt u niets tekort. Wij leveren dit buffet standaard met aardappelgratin, gele rijst en stokbrood met kruidenboter.
  • Warm buffet ‘’Meat vs. Fish’’
Kunt u geen keuze maken tussen vlees of vis? Geen probleem. Wij combineren bovenstaande arrangementen gewoon met elkaar en leveren een gevarieerd warm buffet bij u in Den Bosch.

Bestel uw buffet telefonisch

Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een van onze warme buffetten, nemen wij graag telefonisch via 0412 622 989 de bestelling voor uw feest in Den Bosch door. Hoeveel personen zijn uitgenodigd? Zijn er voedselallergieën? En voor welke datum wilt u een buffet laten komen?