Verhuur Wijchen

  • 75 jaar ervaring
  • 4000 verschillende artikelen
  • Een totaaloplossing

Verhuur Wijchen

Zoekt u naar een bedrijf voor de verhuur van feestartikelen voor uw evenement in de regio van Wijchen en Uden? De Zwaan Rent Food Event is dé specialist in Oss met meer dan 75 jaar ervaring. En met meer dan 4000 artikelen op voorraad heeft u meer dan genoeg keuze om uw feest tot een groot succes te brengen.

Tal van mogelijkheden op het gebied van verhuur voor uw feest in de regio van Uden en Wijchen

Beschikt u over voldoende tafels? Is er op uw locatie een dansvloer aanwezig, of moet deze nog worden aangelegd? Waar hangen de gasten hun jas op? En in wat voor sfeer wilt u feestvieren? Statafels, podiumdelen, dansvloeren, garderoberekken en decoratiemateriaal zijn enkele voorbeelden van de 4000 artikelen die u in onze webshop bestelt.

Uw feest is pas écht compleet met eten

Naast de verhuur van materiaal verzorgen wij ook catering voor uw feest in de regio van Wijchen en Uden. Want een feest is pas écht compleet als er ook aan eten wordt gedacht. Een luxe lunch, dessertbuffet, tapas en warme en koude buffetten: het zijn allemaal voorbeelden van catering die wij voor uw feest kunnen verzorgen.

Kies uit verschillende feestarrangementen

Eten én aankleding in één? Dat kan! Naast dat u catering en artikelen uit de verhuur voor uw feest in de regio Uden en Wijchen apart bestelt, bieden wij ook volledige feestarrangementen. Aankleding, hapjes en personeel die uw gasten vier of vijf uur bedienen: en dat voor een scherpe prijs! Dit arrangement is natuurlijk volledig naar wens samen te stellen als u belt naar 0412 622 989.