Catering Oss

  • 75 jaar ervaring
  • 4000 verschillende artikelen
  • Een totaaloplossing

Catering Oss

Catering bij De Zwaan Rent Food Event uit Oss, dichtbij Berghem, is veel meer dan alleen overheerlijk eten. Wij verzorgen kleine én grote evenementen van A tot Z. Van de verhuur van tenten tot aan het inrichten volgens een van onze thema’s: bij ons weet u zeker dat u niets meer over het hoofd ziet.

Geniet van heerlijke hapjes en drankjes met catering uit Oss, dichtbij Berghem

Voor iedere gelegenheid zijn er weer andere vormen van catering. Zo verzorgen wij voor bruiloften regelmatig warme en koude buffetten, terwijl voor een bedrijfsreceptie borrelhapjes een betere uitkomst zijn. Bent u een echte zoetekauw? Dan haalt u uw hart op bij ons dessertbuffet. Bekijk deze vormen van catering en meer alvast online en plaats telefonisch uw bestelling.

Kies uit meer dan 4000 artikelen om uit te pakken met uw feest

Uw gasten worden verwelkomd met een welkomstdrankje, jassen worden opgehangen in de garderobe. De kinderen vermaken zich op springkussens en u danst tot in de late uurtjes op een speciaal aangelegd podium. Dit klinkt als een geslaagd feest, nietwaar? Daarom verzorgen wij, naast catering, de verhuur van meer dan 4000 artikelen voor uw feest in de regio van Oss en Berghem. Bestel deze producten en meer online voor een scherp tarief.

Doe inspiratie op voor uw feest en bekijk onze thema’s online

U kiest bij ons uit diverse vormen van catering, verhuurartikelen en thema’s voor uw feest in de regio van Oss en Berghem. Benieuwd hoe uw feest er binnenkort uit kan zien? Bekijk onze gerealiseerde thema feesten online, of maak uw wensen kenbaar via 0412 622 989.