Partyservice Veghel

  • 75 jaar ervaring
  • 4000 verschillende artikelen
  • Een totaaloplossing

Partyservice Veghel

De Zwaan Rent Food Event staat jarenlang bekend als dé partyservice in de omgeving van Veghel en Uden. Onze jarenlange ervaring, een breed productaanbod in onze verhuurservice en catering in eigen huis zorgen ervoor dat wij uw evenement tot in de puntjes kunnen verzorgen. Interesse? Wij bespreken de mogelijkheden graag als u telefonisch contact opneemt.

De partyservice uit de omgeving van Uden en Veghel verzorgd diverse cateringarrangementen

Een geslaagde gezellige borrel, feestelijke bruiloft of sprankelend jubileumfeest worden onder andere bepaald door het eten dat er geserveerd wordt. Want laten we eerlijk zijn, een feest is pas écht een feest als uw gasten op het gebied van eten drinken niets tekortkomen. Daarom verzorgen wij diverse arrangementen voor grote en kleine groepen, zoals:

Meer dan 4000 artikelen staan klaar om verhuurd te worden

Onze partyservice biedt veel meer dan alleen eten voor uw feest in de omgeving van Veghel en Uden. Meer dan 4000 producten staan klaar om voor uw feest verhuurd te worden. Statafels, koffiezetapparaten, bestek, tafelaankleding, toiletten en kermisattracties: het zijn allemaal producten die u in onze webshop bestelt.

Met hoeveel gasten viert u binnenkort feest?

Het aantal producten dat u moet huren en de catering is mede afhankelijk van het aantal gasten die u uitnodigt op uw feest. Laat u ons weten hoeveel uitnodigingen u verstuurd? Dan bieden wij telefonisch via 0412 622 989 een advies op maat op het gebied van verhuur en catering. Schakelt u ons binnenkort ook in als úw partyservice in de omgeving van Uden en Veghel?